Autobanden voor uw auto bij Vakgarage PK Autoservice in Velserbroek

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage PK Autoservice beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage PK Autoservice zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage PK Autoservice winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage PK Autoservice wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Velserbroek (Noord-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage PK Autoservice biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Velserbroek bent u bij Vakgarage PK Autoservice altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage PK Autoservice
Broekerdreef 100
1991 AZ Velserbroek

tel.: 023 538 41 14
mail: info@vakgaragepkautoservice.nl